In de kijker

26/07 Dinsdag 15/8: open voor Moederdag !

Op dinsdag 15 augustus 2017 zijn we speciaal geopend om mama te vieren: u kan haar extra verwennen tijdens de lunch of het diner.

Tijdens het diner zorgt onze huispianist Johny Cop voor een fijne omlijsting van het het heerlijke moederdagmenu. Hoort u graag een verzoeknummer, dan zorgt Johny daar graag voor.

01/10 WILDFESTIVAL 2016 !

Op zondag 23 oktober en zondag 13 november openen wij speciaal om u te verwennen met een heerlijk 4-gangen wilddiner.
Philip serveert:

01/08 Zondag 14/08: alvast Moederdag vieren, met een extra touch !

Op zondag 14 augustus nemen wij alvast een voorsprong om mama te vieren: u kan haar extra verwennen tijdens de lunch of het diner.

Tijdens het diner zorgt onze huispianist Johny Cop voor een fijne omlijsting van het het heerlijke moederdagmenu. Voor uw verzoeknummer kan ongetwijfeld gezorgd worden.

30/04 Onze eerste nieuwsbrief is verschenen !

Spiksplinternieuw is hij, onze nieuwsbrief ! En vooral een aanvulling op onze website en Facebook pagina. Want in onze nieuwsbrief nemen we u mee in het leven achter de schermen van restaurant Waterschoot, in 3 inspirerende rubrieken.

We laten onze belangrijkste partners aan het woord, zodat u meer inzicht krijgt in al dat heerlijks dat op uw bord of in uw glas komt.

Philip deelt zijn tips met u: keukentips, ingrediënten-weetjes en andere bronnen van inspiratie.

Tenslotte willen we u inspireren over de brede waaier aan mogelijkheden die ons restaurant biedt voor uw evenementen en feestjes. Of zetten we onze eigen initiatieven extra in de kijker.

Wilt u hem ook ontvangen ? Stuur ons dan even een mailtje, dan voegen we u aan de mailinglist toe.

14/03 Verras je familie met een Paaslunch @ Waterschoot

Op zondag 27/03 serveren wij vanaf 12u30 een gloednieuwe paaslunch-formule. Na het aperitief – geserveerd in onze tuin bij mooi weer – nodigen we u uit voor een verrassend voorgerechtenbuffet, gevolgd door hoofd- en nagerecht geserveerd aan tafel.

05/02 Ons 3-gangen menu in een nieuw jasje !

Voortaan vormt ons 3-gangen menu niet langer het “kleine broertje” van onze uitgebreidere menu’s, maar leggen we er ook een ander accent in.
Zo komen bijvoorbeeld échte soepliefhebbers nu ook vaker aan hun trekken of krijgen groenten en salades hier ook al eens een prominentere plaats. Leuke aanloop naar de lente toe, dachten wij.
En oh ja, vanaf nu serveren we dit 3-gangenmenu ook op vrijdagen en zaterdagen. Interessant voor kleinere eters, nietwaar ?

P.S. Vanaf nu vindt u ook de maandmenu’s in detail terug op onze website

03/02 Leuke foto bij het artikel in Gazet Van Antwerpen

Ook Gazet Van Antwerpen wijdde vorige week een artikel aan onze 2 couverts in de Michelin-gids 2016.
Leuke foto van Philip !

08/01 De liefde krijgt alle kansen !

Bij Waterschoot krijgt de liefde alle kansen: speciaal voor Cupido openen wij ook op zondag 14 februari de deuren, voor de lunch en het diner !

Philip serveert een speciaal Valentijnsmenu op zaterdag 13 en zondag 14 februari , vanaf 15 januari maken we deze bekend.
(op zaterdag serveren we naast dit menu ook à la carte, op zondag enkel menu).

Reserveren kan online of telefonisch, wij zorgen voor een HARTelijk ontvangst 🙂

26/12 Alcoholcontrole-stress ? Daar hebben wij de ideale oplossing voor !

December en januari zijn de perfecte momenten voor een lekker diner met een heerlijk glas wijn erbij, nietwaar? Alcoholcontroles kunnen evenwel serieus roet in het eten (of de drank) gooien.

Maar daar hebben wij nu de geknipte oplossing voor: bestel gerust die heerlijke fles wijn, geniet met mate en neem de rest van uw flessengeluk gewoon mee naar huis. Hoewel… gewoon… wij zorgen ervoor dat u niet alleen de fles, maar ook nog de tafelsfeer mee kan nemen… De rest verklappen we niet, dat moet u zelf maar komen ontdekken 🙂 !

19/12 2 couverts in de Michelin-gids 2016 ! En of we blij zijn !

Lieve gasten en sympathisanten,

Ons harde en passievolle werk van het eerste jaar onder chef Philip De Dycker heeft geloond: afgelopen maandag werden we beloond met 2 couverts in de Michelin-gids 2016 ! En of we blij zijn !

Uiteraard konden we dit enkel realiseren dankzij onze steun en toeverlaat Griselda (onze gastvrouw), de aanmoedigingen van onze familie en vrienden en de topproducten van onze leveranciers. Dank je wel aan iedereen!

Philip & Kristin